Blog

Počinje nova školska godina. U zimskom semestru organizovaćemo kurseve iz svih predmeta iz naše ponude.

Posebno izdvajamo:

MATEMATIKA – prva grupa kreće 28. septembra, pa onda na svakih 14 dana kreću nove grupe. U pitanju je kompletna priprema za kolokvijum i za ispit. Nastava može da se prati i uživo i online. Cena kursa je 150€ i može da se plati na dve rate. Prva dva susreta su besplatna, tako da svako može da vidi kako mu se sve sviđa. Postoji kvalitetna zbirka rešenih ispitnih zadataka koju možete skinuti sa našeg sajta.

OSNOVI EKONOMIJE – prva grupa kreće 28. septembra, pa onda na svakih 14 dana kreću nove grupe. U pitanju je kompletna priprema za kolokvijum i za ispit. Nastava može da se prati i uživo i online. Cena kursa je 120€ i može da se plati na dve rate. Prva dva susreta su besplatna, tako da svako može da vidi kako mu se sve sviđa. Radimo dosta ispitnih primera koji su bili u novije vreme na ispitu.

TEORIJA CENA – prva grupa kreće 5. oktobra, pa onda na svakih 14 dana kreću nove grupe. U pitanju je kompletna priprema za kolokvijum i za ispit. Nastava može da se prati i uživo i online. Cena kursa je 180€ i može da se plati na dve rate. Prva dva susreta su besplatna, tako da svako može da vidi kako mu se sve sviđa. Radimo veliki broj pitanja i zadataka iz Varijanove zbirke, iz koje sva pitanja i zadaci i dolaze na ispitu.

MODELI – prva grupa kreće 5. oktobra, pa onda na svakih 14 dana kreću nove grupe. U pitanju je kompletna priprema za kolokvijum i za ispit. Nastava može da se prati i uživo i online. Cena kursa je 100€ i može da se plati na dve rate. Prva dva susreta su besplatna, tako da svako može da vidi kako mu se sve sviđa. Osim pripreme za pismeni, na zadnjem času se radi i priprema za usmeni.

ALGEBRA, VEROVATNOĆA i DISKRETNA –  Cena svakog od navedenih kurseva je 60€. U pitanju je kompletna priprema za kolokvijum i ispit. Kurs se plaća u celosti pre početka nastave.

Za sve ostale kurseve pogledajte na našem sajtu. /https://smartbasic.edu.rs/

Smart Basic

ukouiouiouio